Fachveranstaltungen extern

Wildökologisch interessante Veranstaltungen

Hier finden Sie aktuelle Informationen und Hinweise zu wildökologisch interessanten Tagungen oder Veranstaltungen!

Berichte über frühere IWJ-Veranstaltungen an der BOKU können Sie in unserem Archiv nachlesen.

August 2017

33rd Congress of International Union of Game Biologists (IUGB), "Wildlife under human influence, what can we do?", Date: 22 - 25 Aug. 2017, Location: Montpellier, France (for further details please check the congress website).

September 2017

91st Annual Meeting Deutsche Gesellschaft für Säugetierkunde (DGS), Date: 18th - 21st September 2017, Location: Greifswald, Germany (for further details please visit the conference website).

Oktober 2017

"11th International Conference on Behaviour, Physiology and Genetics of Wildlife", Leibniz Institute for Zoo and Wildlife Research (IZW), European Association of Zoos and Aquaria (EAZA), Date: 4th - 7th Oct. 2017, Location: Berlin, Germany. Online registration will open in April /May 2017, for further details please visit the conference website.

"1.Alpenländische Jagdrechtstagung", Datum: 13. - 15.Okt. 2017, Ort: Schoppernau, Vorarlberg; link zur Website der Tagung (Anmeldung und Programmübersicht).

November 2017

"6th International Symposium for Research in Protected Areas 2017", National Parks Austria and Hohe Tauern National Park, Date: 2 - 4 November 2017, Location: Univ. of Salzburg, Faculty of Natural Sciences, Austria.
Announcement and call for contributions for themed sessions: Please enter your session contribution no later than 13 March 2017 online on www.nationalparksaustria.at/symposium2017

"Wissenswertes über den Umgang mit Wildtieren in der Praxis" (Ethik, Recht, Klinik, Chirurgie), VÖK-Seminar (Vereinigung Österr. KleintiermedizinerInnen), Datum: 11. Nov. 2017, Ort: Schloss Hohenbrunn, St.Florian bei Linz. (link zur website, Seminarprogramm und Anmeldung).